Radio Skenderaj

Read Information

Radio Skenderaj është një portal informativ radio në internet 24 orë në 7 ditë në javë. Kur është fjala për të qenë të informuar dhe të angazhuar me lajmet dhe informacionet më të fundit, mos shikoni më larg se Radio Skenderaj. Si një radio stacion dinamik dhe me reputacion, ne jemi të përkushtuar për të ofruar përditësime në kohë të lajmeve, diskutime që provokojnë mendime dhe informacione të vlefshme për dëgjuesit tanë besnikë. Ekipi ynë i mikpritësve dhe ekspertëve të ditur drejtojnë biseda mbi tema të ndryshme, duke filluar nga çështjet aktuale dhe çështjet sociale deri te teknologjia dhe argëtimi. Përveç lajmeve dhe talk show-ve, ofron edhe një gamë të gjerë programesh informative.

Website: www.radioskenderaj.com

FaceBook: Skenderajradio

YouTube: radioskenderaj

Language: Albanian

Address: Sheshi Adem Jashari, Skenderaj, Kosovo.

Genres: Information, News, Talk

Top 10 Kosovo Radio Stations
Leave a comment
loading...

Radio Skenderaj | Live Online Radio

Stopped