Top Radio 103.3 FM

Read Information

Na ndiqni në çdo kohë për frymëzim, energji dhe plotë jetë. Çdo ditë me muzikë dhe programe të ndryshme do të jetësojmë një koncept modern, që frymëzon njerëzit të ndajnë eksperienca të ndryshme duke dëgjuar muzikë të përzgjedhur me shumë pasion nga top ekipi jonë.

Website: www.topradiolive.com

Language: Albanian

Frequency: 103.3 FM

Genres: Hits, Music

Top 10 Kosovo Radio Stations
Leave a comment
loading...

Top Radio 103.3 FM | Live Online Radio

Stopped