Star Radio (Urban Folk)

Macedonia

About Star Radio (Urban Folk)

Read Information

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Contact Details-

Website: radiostar.pro

E-Mail: [email protected]

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Language: English, Macedonian.

Contact Number: +389 71 255 780

Leave a comment
loading...