Star Radio Boemi

Read Information

Star Radio Boemi е меѓу најдобрите радио од Македонија за музика од целиот свет. Тоа е онлајн радио 24/7 со продукција од врвна класа. Опфатена е музика од сите популарни жанрови. Сето ова е за забава преку добра хит музика. Слушателите ќе уживаат во секоја секунда што ќе ја поминат на радио. Емитува радио програми без престан со најдобар квалитет на звук во класата. Цел ден радиото емитува трендовски хитови, како и најдобрите класични мелодии. Како интернет радио станица Star Radio Boemi станува многу популарна. Направете го вашиот ден малку повозбудлив и повозбудлив со извонредните мелодии на најдобрите достапни песни.

Website: radiostar.pro

Email: radiostarmk@gmail.com

FaceBook: starmediamkd

Twitter: @radiostarmk

Instagram: radiostarmk

YouTube: radiostarmk

Language: Macedonian, English

Contact Number: +389 77 571 535

Genres: Hits, Local Music, Various

Top 10 Macedonia Radio Stations
Leave a comment
loading...

Star Radio Boemi | Live Online Radio

Stopped