Radio Dervendi

Read Information

Përshëndetje të nderuar fansa të faqes, kemi fillu me radion tonë dhe kemi nevoj për modernator, kështu që të gjithë që mendojn dhe e ndjejn veten se duan të jenë modernator dmth të mbajn radio emisione në radion tonë do të jenë të mikpritur, për më shumë informacione na kontaktoni në privat mesazh, respekte nga stafi i faqes.

Radio Dervendi official website address is www.dervendi.info

Genres: Various

Top 10 Macedonia Radio Stations
Leave a comment
loading...

Radio Dervendi | Live Online Radio

Stopped