Poc FM

Romania

About Poc FM

Poc FM este un post de radio local cu adevărat timişorean, adoptând formatul CHR (Contemporary Hit Radio), dedicat persoanelor active care sunt în plină desfăşurare a activităţilor urbane.
Prezenţa unui post de radio local este simţită de către locuitorii urbei, nu numai prin informare ci şi prin combinarea acesteia cu o muzică potrivită fiecărui moment al zilei, astfel încât audierea ştirilor şi emisiunilor informative se face mai plăcută, îmbinând seriosul cu relaxarea.
Prin muzica şi emisiunile difuzate, Poc FM încearcă să se apropie de ascultătorii săi oferindu-le nevoia zilnică de informare, astfel dând nuanţă sloganului: „La fel ca tine”.
Fie că ascultătorii sunt acasă, la serviciu sau în plinul activităţii cotidiene, Poc FM rămâne mereu o alternativă demnă de informare şi relaxare a publicului, rămânând mereu în atenţia şi în preferinţele acestuia.
Ştirile sunt în proporţie de 99% locale. Informaţiile oferite pe post fac parte din diverse categorii, astfel încât publicul timişorean are acces la o plajă largă de informaţii din toate domeniile, căci „Un om informat este un om greu de manipulat”.
Datorită oportunităţii de a emite în mediul virtual, accesibil fiecărui colţ al lumii, Poc FM poate fi ascultat nu numai în Timişoara, ci şi naţional dar şi internaţional, putând să se dedice şi timişorenilor înstrăinaţi; din această cauză audienţa postului urmează o traiectorie ascendentă.
Target: persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 55 de ani, cu venituri medii şi peste medie;
Format muzical: CHR (Contemporary Hit Radio); muzică din topurile actuale şi din cele trecute, atât internaţională cât şi românească
Poc FM official website address is www.pocfm.ro

Leave a comment
loading...