Paper Radio 91.1

Kosovo

About Paper Radio 91.1

Read Information

Dëgjo çfarë thotë Prishtina! Paper Radio 91.1 është radio e pavarur regjionale e Prishtinës që ka për qëllim promovimin e vlerave të mira, kulturës, muzikës dhe artit. Në shtëpi, veturë, kombi, autobus, konvikt, kafene, biçikletë, trotinet, park të lojërave, park…sidomos në park, e pse jo edhe në ‘llunapark’?! Kur je vetëm, apo me tjerët, apo në mendime, – edhe atëherë kur kujtimet të ngarkojnë, e mendon se askush nuk të ngushëllon!

Website: www.paperonair.com

Email: [email protected]

FaceBook: paperradio91.1

Language: Albanian

Contact Number: +383 48 787 787

Frequency: 91.1 FM

Leave a comment
loading...