Radio Vala 98.3

Informationen lesen

Radio Vala është radiostacion privat i themeluar në vitin 2000 që mbulon Rrafshin e Dukagjinit. Ne si medium jemi përqendruar në përfitimin e audiencës së re dhe asaj serioze, duke ofruar programe të ndryshme argëtuese dhe komunikatave, si dhe debate të shumta me tema nga jeta sociale dhe edukative arsimore.
Tani Radio Vala funksionon ne kuadër të Media Center “Vala”.

Contact Details-

Website: www.radiovala.net

Email: radio.radiovala@gmail.com

FaceBook: RADIOVALA98.3

Language: Albanian

Contact Number: +383 45 235 300

Genres: Various

Top 10 Kosovo Radio Stations
Hinterlasse einen Kommentar
loading...

Radio Vala 98.3 | Live-Online-Radio

Stopped