Radio Prishtina

Die Info Stationen Bericht

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Kontaktdetails

Webseite: www.prishtina.fm

Email: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

Land: Kosovo

Genres: /

Anwendung: Radio Prishtina App

Kommentar

loading...

Beliebte Stationen