Radio Prishtina

معلومات المحطات نقل

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

بيانات المتصل

موقع الكتروني: www.prishtina.fm

البريد الإلكتروني: radio@prishtina.fm

موقع التواصل الاجتماعي الفيسبوك: prishtina89.8

بلد: كوسوفو

الأنواع: /

تطبيق: Radio Prishtina App

تعليق

loading...

المحطات الشعبية