Radio Vala 98.3

معلومات نقل

Radio Vala është radiostacion privat i themeluar në vitin 2000 që mbulon Rrafshin e Dukagjinit. Ne si medium jemi përqendruar në përfitimin e audiencës së re dhe asaj serioze, duke ofruar programe të ndryshme argëtuese dhe komunikatave, si dhe debate të shumta me tema nga jeta sociale dhe edukative arsimore.
Tani Radio Vala funksionon ne kuadër të Media Center “Vala”.

بيانات المتصل-

موقع الكتروني: www.radiovala.net

البريد الإلكتروني: radio.radiovala@gmail.com

موقع التواصل الاجتماعي الفيسبوك: RADIOVALA98.3

لغة: الألبانية

رقم الاتصال: +383 45 235 300

بلد: كوسوفو

الأنواع:

تطبيق: Radio Vala 98.3 App

Radio Vala 98.3 comments and review

loading...

Popular other stations like Radio Vala 98.3