Radio Prishtina

Информация Станции Отчет

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Контактная информация

Интернет сайт: www.prishtina.fm

Эл. почта: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

Страна: Косово

Жанры: /

заявка: Radio Prishtina App

Комментарий

loading...

Популярные станции