Radio Prishtina

Informații Stații Raport

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Detalii de contact

Site-ul web: www.prishtina.fm

E-mail: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

Țară: Kosovo

genuri: /

Cerere: Radio Prishtina App

cometariu

loading...

Stații populare