Radio Prishtina

Informazione rapporto

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Dettagli del contatto

Sito web: www.prishtina.fm

E-Mail: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

Nazione: Kosovo

Generi: /

Applicazione: Radio Prishtina App

Radio Prishtina comments and review

loading...

Popular other stations like Radio Prishtina