Radio Prishtina

Info Stations rapport

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Détails du contact

Site Internet: www.prishtina.fm

Email: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

Pays: Kosovo

Genres: /

Application: Radio Prishtina App

Commentaire

loading...

Stations populaires