Star Narodna

Read Information

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Контактні дані-

Веб-сайт: radiostar.pro

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Мова: Англійська, Macedonian.

Контактний номер: +389 71 255 780

Жанри: Folk

Залишити коментар
loading...

Star Narodna | Онлайн радіо в прямому ефірі

Stopped