Radio Prishtina

Informacije Postaje Prijavi

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Kontaktni podatki

Spletna stran: www.prishtina.fm

E-naslov: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

Država: Kosovo

Žanri: /

Uporaba: Radio Prishtina App

Komentiraj

loading...

Priljubljene postaje