Radio Dervendi

Read Information

Përshëndetje të nderuar fansa të faqes, kemi fillu me radion tonë dhe kemi nevoj për modernator, kështu që të gjithë që mendojn dhe e ndjejn veten se duan të jenë modernator dmth të mbajn radio emisione në radion tonë do të jenë të mikpritur, për më shumë informacione na kontaktoni në privat mesazh, respekte nga stafi i faqes.

Radio Dervendi official website address is www.dervendi.info

Država: Makedonija

Žanri:

Uporaba: Radio Dervendi App

Popular other stations like Radio Dervendi

Leave a comment
loading...