Star Folk Radio

Read Information

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Dettagli del contatto-

Sito web: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

linguaggio: inglese, Macedonian.

Numero di contatto: +389 71 255 780

Nazione: Macedonia

Generi:

Applicazione: Star Folk Radio App

Popular other stations like Star Folk Radio

Leave a comment
loading...