Star Folk Radio

Information Report

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Contact Details-

Website: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Language: English, Macedonian.

Contact Number: +389 71 255 780

Country: Macedonia

Genres:

Application: Star Folk Radio App

Star Folk Radio comments and review

loading...

Popular other stations like Star Folk Radio