Star Radio Makedonija

Информация Отчет

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Контактная информация-

Интернет сайт: www.radiostar.com.mk

Эл. почта: radiostarmk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Язык: английский, Macedonian.

Контактный номер: +389 71 255 780

Страна: Македония

Жанры: /

заявка: Star Radio Makedonija App

Star Radio Makedonija comments and review

loading...

Popular other stations like Star Radio Makedonija