Star Folk Radio

Информация Станции Отчет

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Контактная информация-

Интернет сайт: www.radiostar.com.mk/starfolk

Эл. почта: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Язык: английский, Macedonian.

Контактный номер: +389 71 255 780

Страна: Македония

Жанры:

заявка: Star Folk Radio App

Комментарий

loading...

Популярные станции