Radio Dervendi

معلومات المحطات نقل

Përshëndetje të nderuar fansa të faqes, kemi fillu me radion tonë dhe kemi nevoj për modernator, kështu që të gjithë që mendojn dhe e ndjejn veten se duan të jenë modernator dmth të mbajn radio emisione në radion tonë do të jenë të mikpritur, për më shumë informacione na kontaktoni në privat mesazh, respekte nga stafi i faqes.

Radio Dervendi official website address is www.dervendi.info

بلد: مقدونيا

الأنواع:

تطبيق: Radio Dervendi App

تعليق

loading...

المحطات الشعبية